Skip to content Skip to footer
hvem

Hjelper deg med alt som har med kommunikasjon å gjøre.

Hjelper deg med alt som har med kommunikasjon å gjøre.

FOR

Hvem?

Om du kaller dem ansatte, kunder, påvirkere, beslutningstakere, innkjøpere, politikere eller folk flest - kommunikasjon handler alltid om mennesker.

Derfor lager vi inspirerende kommunikasjon som berører, endrer holdninger og påvirker valg. Hos Trendheim møter du engasjerte, digitalt oppdaterte fagfolk som har 30+ års erfaring med oppdrag for hundrevis av norske og internasjonale virksomheter i alle kategorier og bransjer.

Vi har en hyggelig, inkluderende og jordnær arbeidsform; vi leverer alltid i tide og innenfor budsjett.

Vi hyrer inn ekstra ekspertise etter behov, inkludert vår faste samarbeidspartner på film og foto til innholdsproduksjon – Hallingcast AS.

 

Vi leverer

Engasjerende og tydelige budskap
som får målgruppa til å smile.

TRENDHEIM

Siv Gade Lien

Trendsetter | Designer

Siv Gade Lien er en erfaren og kreativ senior designer. Med en solid bakgrunn i grafisk design og visuell kommunikasjon har hun jobbet med en rekke høyprofilerte prosjekter som spenner fra branding og digital design til brukeropplevelse og interaktiv media. Hennes kreative visjon og evne til å skape estetisk tiltalende og funksjonelle designløsninger har gjort henne til en ettertraktet designer blant både kunder og kolleger. Siv er kjent for sitt engasjement for detaljer og for å levere arbeid av høy kvalitet, som ikke bare oppfyller, men overgår kundens forventninge

Torkel Lien

Ordfører | Strateg og tekstforfatter

– Budskap som teller og selger.

Abonnér på aktuelle trender

Trendheim © 2024. All Rights Reserved.

Go to Top