Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/trendheim.no/public_html/wp-content/plugins/bezel-addons/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Om oss - Trendheim

Dette kan vi

Med Trendheim får du en engasjert og kreativ partner som raskt setter seg inn i – og bryr seg om – din virksomhet. Det er de du treffer i det første møtet som vil jobbe for deg, og vi garanterer deg full oppmerksomhet og prioritet gjennom hele prosjektet.

Vi er kostnadseffektive og tilpasser arbeidsform og team i forhold til kommunikasjonsoppgaven som skal løses. Hvis oppdraget krever forsterkning i form av ekstern spisskompetanse, tar vi prosjektlederansvar for tidsplaner, budsjett og samlet leveranse. Vi vet at mange ønsker å utvikle intern kompetanse med tanke på å bli i stand til å gjøre mer internt; i Trendheim deler vi gjerne metoder og verktøy med våre oppdragsgivere som en del av prosjektet. Vil det gi økt eierskap/bedre grunnlag for implementering dersom vi løser deloppgaver i workshop? Er det ønskelig med opplæring i bruk av sentrale verktøy for digital markedsføring, så holder vi gjerne kurs for enkeltpersoner og grupper som er interessert i å bli mer selvgående.

Team Trendheim

Torkel Lien

Torkel Lien

Rådgiver og tekstforfatter
Siv Lien

Siv Lien

AD og digital designer
Manuel Flores

Manuel Flores

Digital media rådgiver
Elin Klakken

Elin Klakken

Strategisk rådgiver / Samfunn- og myndighetskontakt