Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/trendheim.no/public_html/wp-content/plugins/bezel-addons/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Santander Consumer Bank - Trendheim

600% salgsvekst for Santander

Vi begynte å jobbe med Santander Consumer Bank i 2009, den gang banken var åpenbart feilposisjonert som en litt annerledes, spansk bank. I løpet av vårt engasjement som hovedbyrå for forretningsområdet usikrede lån frem til 2016, opplevde banken en salgsvekst på 600% og at uhjulpet kjennskap økte fra 4 til over 25 prosent (høyest kjennskap i segmentet). Trendheim fungerte som rådgiver innen forretnings- og kommunikasjonsutvikling, stod bak idé/manus til bankens best likte reklamefilm (og 10 andre), digital markedsføring (Team Santander), radioreklame, annonsering og DM.

Andre oppdragsgivere vi har jobbet for innenfor kategorien bank, finans, fintech og forsikring: Nordea, Gjensidige, Samvirke Forsikring, DNB, Sparebank1 Nord-Norge, EasyBank, Optin Bank, American Express Cards, SG Finans og Forenede Forsikring.

Jordomseiling

Plagsom, irriterende og fordummende er ord som ofte – og med rette – brukes om reklame for forbrukslån. Denne filmen er (fremdeles) et hederlig unntak?

Det er ikke lett å lage gode filmer for forbrukslån. Her har vi imidlertid gjort vårt beste med en reklamefilm for Santander som ble sendt på TV2 for en tid tilbake. Vi i Trendheim står bak det kreative konseptet, filmens idé/manus og har faktisk også komponert og spilt inn musikken.

  • Kunde: Santander Consumer Bank
  • Regissør: Roenberg
  • Produksjonsselskap: Motion Blur
  • Musikkprodusent: Atle Rakvåg
  • Komponist: Torkel Lien
  • Skuespillere: Mina Saunté og Tom A. Haug
  • Idé og manus: Siv og Torkel Lien

Radioreklame

RADIOREKLAMEN for Santander Consumer Bank, sendt sommeren 2010, var først ute med å ta i bruk det nye kommunikasjonskonseptet. Reklamen handler ikke bare om å gjøre drøm til virkelighet; vi trekker også inn livet som tidsaspekt. Hvis du for eksempel sparer til å delta i New York Marathon (inkludert reise og opphold), er det jo en fordel om du er ferdig med å spare før du blir så gammel at du knapt kan gå. Alternativet, i vårt tilfelle å låne pengene du trenger, gjør at du kan realisere drømmen mens du ennå er i stand til å løpe.