Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/trendheim.no/public_html/wp-content/plugins/bezel-addons/admin/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tjenester - Trendheim

Forretnings- og markedsutvikling

Prosesser og workshops som tilpasser idé, visjon, misjon og verdier til det digitale konkurransebildet.

Trendheim kan skissere og lede en rask og kostnadseffektiv prosess som fører til digital oppgradering av hele virksomheten, ikke bare kommunikasjonen. Arbeidsform og tidsplan tilpasses oppdragsgivers ressurser og ønsker.

Produkt-, tjeneste- og konseptutvikling

Tradisjonelle produkter og tjenester trenger ofte en oppgradering (navn, servicekonsept og CRM) for å fungere optimalt i en digital konkurransesituasjon. Trendheim har lang erfaring i å utvikle digitalt kommersielle produkter og tjenester, inkludert navn og konsepter.

Forsterke den digitale kundereisen

Optimalisering av alle ”stoppestedene” langs den digitale kundereisen er viktig for å skape gode kundeopplevelser…som igjen leder til mersalg, gjenkjøp og digital vareprat. I denne prosessen ser vi nærmere på – og oppgraderer – alle potensielle kontaktpunkter kunden har, og kan ha, inn til virksomheten.

Effektiv kreativitet

Filmer til hjemmeside og sosiale medier

Gode idéer, manus og storyboard er viktigere enn et dyrt kamera, spesielt når film/animasjon skal bli lagt merke til – og leve – i sosiale medier. Vi passer på at historiene engasjerer og at vi holder oss godt innenfor budsjett!

CRM/kundereisen

Med mer enn 30 års suksessrik erfaring fra CRM-faget omfavner vi alle nye, digitale mulighetene til å skape fantastiske kunde- og brukeropplevelser. Vi utvikler og skreddersyr CRM-strategier som gir økt digital konkurransekraft.

Hjemmeside og content

Vi designer og publiserer hjemmesider tilpasset bransje, ønsker og behov. Trendheim leverer også intelligent innhold (tekst, artikler, filmer og øvrig content) som genererer trafikk og konverteringer.

Opplæring, vedlikehold, service og supportavtale for nettsider og nettbutikker.

B2B-markedsføring

Vi ser på, og forsterker, alle aktiviteter og kontaktpunkter fra første henvendelse via signert kontrakt til den fornyes. Det tar tid å få en ny kunde; bruk tiden bedre.

Digitale kampanjer

Gjennomtenkte, kreative og godt orkestrerte kampanjer gir konvertering og respons. Den gode idéen og det gode håndverket er, om mulig, enda viktigere i sosiale medier enn andre steder.

Noen av kundene vi har jobbet med:


Kurs, workshops og prosessledelse

Kurs

Vi tilbyr åpne og bedriftstilpassede foredrag og kurs innen digital markedsføring. Fortell oss hva du og dine kolleger ønsker å lære mer om – vi skreddersyr enkeltstående foredrag, halv- og heldags kurs til din virksomhet.

Workshops og prosessledelse

Vi skreddersyr og leder, workshops og beslektede arbeidsformer. Egner seg godt for verdiprosesser, strategiutvikling, produkt-/tjenestedesign, idédugnader og andre temaer hvor intern involvering og implementering er avgjørende.